D3-MAX Liposzómás C-vitamin kapcszula - 30db

d3 max liposzomás

D3-MAX Liposzómás C-vitamin kapcszula - 30db

Raktáron 
-15%
1 653 Ft 1 405 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2020.09.01  -  Vége: 2020.09.30
Akcióból hátralévő idő:
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft

 

A D-vitamin hozzájárul a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

Hozzájárul az egyensúlyzavar és izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkentéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az esés a csonttörések kockázati tényezője. A kedvező hatás legalább napi 20 µg D-vitamin bevitellel érhető el. A betegségnek több kockázati tényezője is van, melyek egyikének megváltoztatása nem biztos, hogy kedvező hatást eredményez.

Liposzómás technológiával előállított C-vitamin, természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált készítmény.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer normál működésében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

Cikkszám
K202
AJÁNLJUK
csipkebogyó-, acerola-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel