Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/261-1088

Ginseng Ginkgo Biloba Forte Kapsel - 30 St
Ginseng Ginkgo Biloba Forte Kapsel - 30 St
5,05

Ginseng Ginkgo Biloba Forte Kapsel - 30 St

Ginkgo biloba und Rosenwurzel unterstützen die Durchblutung, einschließlich der zerebralen und peripheren Durchblutung.


Ginkgo-Flavonoide aus standardisiertem Extrakt tragen zur normalen Funktion des Kreislaufsystems, zur ordnungsgemäßen Durchblutung und damit zur Versorgung der Zellen mit Sauerstoff und Nährstoffen bei.

Aufgrund seiner Wirkung auf den Kreislauf unterstützt es die Aufrechterhaltung der Gehirnfunktion im Alter auf einem angemessenen Niveau.


Rosenwurzel ist ein tibetisches Kraut, trägt zur normalen Funktion des Kreislaufsystems bei, versorgt die Zellen mit Sauerstoff und Nährstoffen, sorgt für eine ausreichende geistige und körperliche Fitness und schützt die Zellen vor schädlichen oxidativen Prozessen als Antioxidans.

Kiszerelési egység
400 mg x 30 St
Sku
K122
AJÁNLJUK
Für eine ordnungsgemäße Gehirnzirkulation und Sauerstoffversorgung der Zellen
Hauptbestandteile
Ginsenoside, standardisiert aus Ginkgo biloba-Extrakt: Flavonglykoside, Rosenwurzelextrakt
Auf Lager
5,05
Bonuspunkte: 0,25 €
Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Beschreibung

Ginseng Ginkgo biloba Forte kapszula

A megfelelő agyi vérkeringéshez és a sejtek oxigén-ellátásához

étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 400 mg x 30 db

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): Panax ginseng, Ginkgo biloba, rózsagyökér

 

A Ginkgo biloba és a rózsagyökér támogatják a megfelelő vérkeringést, beleértve az agyi és a perifériás (végtagok) keringést is.

A standardizált kivonatból származó ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.

A ginseng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét és a természetes védekező rendszer fenntartásához. Támogatja a vérkeringést, ezáltal az agyi aktivitást. Segít fáradtság és stressz esetén, valamint lábadozás időszakában.

 

Adagolás (felhasználás): naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Összetevők: Panax ginseng gyökér kivonat (200mg), Ginkgo biloba standardizált kivonata (60 mg), Rózsagyökér kivonat zselatin kapszulába töltve.

Aktív anyagok napi 1 kapszulára: ginsenozid: 2 mg; 60 mg standardizált Ginkgo biloba kivonatból: flavon glikozidok: 14,4 mg, terpén laktonok: 3,6 mg; rózsagyökér kivonat: 40 mg, ami megfelel 200 mg rózsagyökérnek.

 

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Acetilszalicilsavat és véralvadásgátlót szedők számára nem ajánlott.

 

Daten
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Táplálékkiegészítő
brand
Dr. Chen Patika
Gewicht
44,4 g/db