• Már rendelhet tőlünk telefonon is! • +36-1/261-1088

Jiangzhi Tongshu San (Unberührter Tee) Forte Kapsel (80 St.)
Jiangzhi Tongshu San (Unberührter Tee) Forte Kapsel (80 St.)
7,50

Jiangzhi Tongshu San (Unberührter Tee) Forte Kapsel (80 St.)

Um den Ansprüchen in möglichst breitem Kreis gerecht zu werden, haben wir den Unberührten Tee Forte Tee und die entsprechenden Kapseln entwickelt, die die effektive Wirkung der Teemischung noch intensiver gewährleisten. Es ist wichtig, in jedem Fall auf die Einhaltung der empfohlenen Dosis zu achten. Ein übertriebener Verzehr führt weder beim Tee, noch bei den Kapseln zu einer stärkeren Wirkung.

Das Produkt ist als Filtertee und Kapsel erhältlich, die auch getrennt voneinander angewandt werden können. Ihre gleichzeitige Anwendung verstärkt jedoch die Wirkung und führt zu einem besseren Ergebnis.

Empfohlene Anwendung: Den Inhalt von 1 Teefilter in 2 dl kochendes Wasser geben und 20 Minuten stehen lassen. Empfohlener Verzehr: 1-2 Tassen Tee täglich, einen Monat lang. Nach der Kur sollte eine Pause von einigen Tagen gemacht werden.

Warnung: Der Verzehr des Tees wird nicht empfohlen, wenn Sie an Nierenentzündung und akuter Gastritis leiden, wenn Sie schwanger sind oder noch stillen. Auch für Kinder nicht empfohlen.

Kiszerelési egység
495 mg x 80 db
Sku
K020
AJÁNLJUK
Tiszta benső – formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak.
Hauptbestandteile
EGCG; Capsaicin; Papain
Auf Lager
7,50
Bonuspunkte: 0,38 €
Wir empfehlen folgende(s) Produkt(e) als Zubehör
Beschreibung

Szűztea FORTE kapszula

étrend-kiegészítő

(495 mg x 80 db)

  

Tiszta benső – formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak.

 

A chili paprikából nyert kapszaicin segíti a zsírok és szénhidrátok oxidációját, ezzel támogatva a fogyókúra eredményességét. A papaya ismerten segít a testzsír csökkentésben. Az EGCG segíti a testsúly kontrollt, antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez. A szenna természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát.

 

Ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon hátrányos következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szükség. A gyógynövénykeverékben található zöld tea polifenolok hozzájárulnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez – amelyek roncsolják a sejtfal szerkezetét és felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. Fogyasztóink számos hálás köszönőlevele tanúsítja törekvésünket az egészséges életvitel valamint a hagyományos orvoslás módszereinek és a gyógynövények használatának népszerűsítésében.

A Szűztea termékek alkalmazásának javaslatai:

Filteres és kapszulás kiszerelésben egyaránt kapható. Alkalmazhatjuk őket külön-külön vagy akár együtt is, egymást kiegészítve.

• Kora reggel, az ébredést követően a hagyományos kínai orvoslás (TCM) szemlélete szerint fontos a tüdő és a belek tisztítása és működésének elősegítése. Forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet, és hagyja állni 15-20 percig.

• Este különösen fontos, hogy a máj megfelelően tudjon pihenni. Forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet és citromlevet, ami jótékony hatást fejt ki a máj-meridiánra, majd fedje le a főzetet és hagyja állni 15-20 percig.

 

Adagolás: naponta 2x1 kapszula bevétele javasolt. Kezdetben esténként napi 1 kapszula bevétele javasolt, majd egyéntől függően igény, illetve szükség szerint a napi adag növelhető 2x1 kapszulára (este és reggel). Javasolt naponta legalább 2 liter folyadék, magas rost- és fehérjetartalmú ételek fogyasztása, a zsíros ételek kerülése.

 

Összetevők: polifenolok, szennalevél-kivonat, zselatin, papaya-kivonat, kapszaicin (chiliből).

 

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: EGCG: 255 mg, kapszaicin (chiliből): 30 mg, papain: 20 mg, szennozid B: 9 mg

 

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó. Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Daten
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Táplálékkiegészítő
brand
Dr. Chen Patika
Gewicht
86,4 g/stk