Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/261-1088

Rheunol Creme
Rheunol Creme
4,12

Rheunol Creme

Bei Muskelkater, Muskelermüdung und Muskelüberlastung nach dem Training.

 

Die Creme enthält eine Reihe von Kräutern wie Engelwurz-, Safranblüten-, Brennnessel- und Stechpalmenextrakt, deren Wirkstoffe zur Erfrischung der Muskeln und Gliedmaßen, zur Massage der Knie, Knöchel, Schultern und Taille verwendet werden können. Es kann entweder zur Akupressur-Massage oder als Ergänzung zu physiotherapeutischen Behandlungen verwendet werden.

Die Extrakte aus der Angelikawurzel und der Safranblüte erfrischen das Gewebe und haben einen günstigen Einfluss auf den Gewebestoffwechsel. Brennesselextrakt kann zur Muskelregeneration eingesetzt werden. 
Die Creme kann auch bei Muskelschmerzen, Muskelermüdung und Muskelüberlastung sowie nach dem Sport verwendet werden. Kampfer und Nelkenöl bewirken eine milde lokale Durchblutungsförderung und verbessern so den Stoffwechsel des Hautgewebes. Menthol sorgt für ein kühlendes, beruhigendes Gefühl auf der Hautoberfläche.

Hinweise zur Anwendung: Tragen Sie eine dünne Schicht der Creme auf die Problemzone auf.
Nur zur äußerlichen Anwendung.

Kiszerelési egység
70 ml
Sku
B028
AJÁNLJUK
Zur Auffrischung der Muskeln um die Taille, Schultern, Knöchel und Knie
Hauptbestandteile
Glycerin, Menthol, Camphor
Auf Lager
4,12
Bonuspunkte: 0,21 €
Beschreibung

Sportolás után, izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén

A krém számos gyógynövényt tartalmaz, mint az angyalgyökér, sáfrány virág, a csalán és a közönséges magyal kivonatok, melyek hatóanyagai az izmok, a végtagok frissítésére, a térd, a boka, a váll, és a derék környékének masszírozására használható. Alkalmazható akár akupresszúrás masszázshoz, vagy fizikoterápiás kezelések kiegészítőjeként. Az angyalgyökér és a sáfrány virág kivonatok frissítik a szöveteket, jó hatással vannak a szövetek anyagcseréjére. A csalán kivonat használható az izmok regenerálásához. 
A krém alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén is, valamint sportolás után. A kámfor és a szegfűszeg olaj enyhe helyi vérbőséget okoz, ezáltal javul a bőrszövet anyagcseréje. A mentol hűsítő, nyugtató érzetet kelt a bőrfelületen.

Felhasználási javaslat: Vékony rétegben vigye fel a krémet a problémás területre.
Csak külsőleg!

 
Daten
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Gyógyhatású krém
brand
Dr. Chen Patika
Gewicht
103,2 g/stk
Ergänzende Artikel