Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/261-1088

L- carnitine 500 , chromium, zinc capsule - 60 pcs
L- carnitine 500 , chromium, zinc capsule - 60 pcs
6.66

L- carnitine 500 , chromium, zinc capsule - 60 pcs

 

 

It is recommended for young and old people, who live an active life, play sports. Each capsule contains 500mg of L- carnitine, supplemented with chromium and zinc. Chromium is involved in the metabolism of macro nutrients and contributes the maintaining of the bloodsugar level, besides that, zinc is also involved in the metabolism of macro-nutrients, fatty acids, and proteinsynthesis. 

Another beneficial effect of zinc is helping to the cells to protect against oxidative stress, support a healthy functioning of the immune system, and the maintenance of proper mental activity. It plays a role in cell divisionand and in the maintaining of a healthy skin, hair and nails. 

 

 

 

 

 

Kiszerelési egység
605 mg ×60 pcs
Sku
K177
RECOMMENDATION
For young and old, who like active life
Main ingredients
L-carnitine, chrom, zinc
In stock
6.66
Bonus point : 0.33 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details

L-karnitin 500 + Króm és Cink kapszula

Fiatalon és idősen az aktív élet kedvelőinek

étrend-kiegészítő

 

60 db Nettó tömeg: 36,3 g

Összetevők: L-karnitin, cink-szulfát, króm-pikolinát keményzselatin kapszulában.

Adagolás: Naponta 1 kapszula testmozgás előtt 1-2 órával bőséges folyadékkal lenyelve. A készítmény folyamatos szedése javasolt a fogyókúra teljes időszaka alatt.

 

Aktív anyagok napi 1 kapszulára:

    L-karnitin tartarát: 500 mg

    Cink: 1,82 mg (NRV 18,2 %)

    Króm: 12,1 µg (NRV 30,3%)

        NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Fiatalok és idősek, az aktív életvitelt élők, a sportolást kedvelők számára egyaránt ajánlott hatóanyagok. A készítmény kapszulánként 500 mg l-karnitint tartalmaz kiegészítve krómmal és cinkkel. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, emellett a cink is részt vesz a makrotápanyagok, a zsírsavak, a szénhidrátok normál anyagcseréjében, a fehérjeszintézisben. A cink további előnyös hatása még, hogy hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a megfelelő szellemi tevékenység fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a csontozat, a haj, a bőr és a köröm megfelelő állapotának fenntartásában.

 

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Info
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen L-Karnitin
brand
Dr. Chen Patika
Weight
81.6 g/pc