Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/261-1088

Gins Ro Jel S Gel Caps
Ginseng Royal Jelly Soft Gelatine Capsule
5.18

Ginseng Royal Jelly Soft Gelatine Capsule

Active agents of Panax ginseng help vitality of the body and smooth mental functioning. They support normal blood circulation which may correlate with mental activity and performance. Royal jelly is a complex and highly nutritious substance produced by bees and it is a valuable protein and amino acid source. The queen bee lives much longer than worker bees, because she is fed with royal jelly. Nowadays royal jelly is known all around the world and its use is extending in medicine, too. Royal jelly contains great amounts of protein, several kinds of amino acids, vitamins, etser, carbo-hydrates and acetylcholine.

Suggested daily dosage: 1 capsule befor meal

Kiszerelési egység
500 mg x 30 pcs
Sku
K038
RECOMMENDATION
A fast and easy effect for mental and physical health
Main ingredients
For mental and physical freshness
In stock
5.18
Bonus point : 0.26 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Ginseng Royal Jelly kapszula

étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 500 mg x 30 db

  

Jellemzők (fő hatóanyagok): Panax ginseng, méhpempő

 

A Panax ginseng gyökerét a Távol-Keleten az „élet gyökerének” tartják, melyet már évszázadok óta igen jó hatásfokkal alkalmaznak a szellemi és fizikai teljesítőképesség megőrzésére. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Az egészséges életmód részeként jó hatással lehet a normál vércukor szint fenntartásában. A méhpempő a méhkirálynő táplálására szolgáló vitaminokban gazdag tápanyag.

 

Adagolás (felhasználás): naponta 1 kapszula étkezés előtt, bőséges folyadékkal lenyelve

Összetevők: Méhpempő, Panax ginseng gyökér vizes kivonata, zselatin

Aktív anyagok napi 1 kapszulára: ginsenozid: 4mg

 

Fogyasztása cukorbetegeknek, asztmásoknak, mézre és virágporra érzékeny egyéneknek, gyermekeknek, várandós és szoptató kismamáknak nem ajánlott! Tartós alkalmazás esetén 1-2 havonta néhány napig tartó szünet közbeiktatása javasolt. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

 

 

 

Info
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Táplálékkiegészítő
brand
Dr. Chen Patika
Weight
50.4 g/pcs