Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/261-1088

Liver meridian capsule
Liver meridian capsule 30 pcs
4.58

Liver meridian capsule 30 pcs

A food supplement containing herbs and vitamin C for the maintenance of the liver and the bile's health. Artichoke may help the proper functioning of the intestine and the maintenance of comfort feeling. The bearing of milk thistle may help maintaining the proper liver functions and therefore the removal of toxic substances. It may contribute to the maintenance of the liver and bile's health and to the regeneration of liver tissues and cells. The sour tasting fruit of schisandra is highly appreciated both in the Chinese cuisine and medicine. Due to its valuable agents, European professional picked up on it, too. Vitamin C is an essential water soluble vitamin that is necessary to the proper functioning of immune system and nervous system. Urad bean has been part of Chinese cuisine for a long time. Its favorable effect on the liver has been known for thousands of years. It is used not only in the cuisine but in the traditional Chinese medicine, too. OÉTI (National Institute for Food and Nutrition Science) number: 7142/2010.

Suggested daily dosage: 2 x 1 capsule daily, before breakfast, after dinner, with plenty of water.

Kiszerelési egység
430 mg x 30 pcs
Sku
K118
RECOMMENDATION
For the health of the liver and bile
Main ingredients
Vitamin C; milk thistle fruit powder; artichoke leaf extract
In stock
4.58
Bonus point : 0.23 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Máj Meridian kapszula

étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 430 mg x 30 db

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): máriatövis, schizandra, articsóka

 

A máj és az epe egészségének támogatásához

 

Gyógynövényeket és C-vitamint tartalmazó készítmény a máj és az epe egészségének megőrzéséhez.

A máj egészségéért holisztikus szemlélettel

A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM), az ember és a környezet harmonizációja, valamint a szervóra alapján este 10 órától hajnali 2 óráig tartó időszak kiemelten fontos a máj és epe pihenése szempontjából. A fenti időszakban az emberi szervezetnek szüksége van a pihenésre, és jó minőségű alvásra a megfelelő időben, így elősegítjük a máj és epe egészségét. További segítség lehet zöld színű növények (pl. ruccola, spenót, saláta) és zöld színű gyümölcsök fogyasztása.

A Máj Meridián kapszula a TCM (Hagyományos Kínai Orvoslás) kompatibilitás elve alapján készült holisztikus szemlélettel. Máriatövist (hatóanyag: szilimarin), Shizandrát, Articsókát, Mungó babot és C-vitamint tartalmazó készítményünket ajánljuk a máj és az epe egészségének támogatásához.

A máriatövis gyümölcse segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához. A schisandra savanykás ízű gyümölcsét Kínában igen nagyra becsülik a májra gyakorolt kedvező hatása miatt a mindennapi étkezésben és a hagyományos orvoslásban egyaránt, értékes hatóanyagtartalma miatt mára az európai szakemberek is felfigyeltek rá. Az articsóka levél támogatja a bélrendszer megfelelő működését, hozzájárul az emésztőrendszer komfortérzetéhez. A C-vitamin a szervezet számára nélkülözhetetlen vízben oldódó vitamin, szükséges az immunrendszer és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A mungó bab Kínában régóta használt étek.

 

Adagolás (felhasználás): naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

 

Összetevők: articsóka levél kivonat, máriatövis termés őrlemény, zselatin, Schisandra sinensis, C-vitamin, mungó bab.

 

Aktív anyagok a napi adagra: napi 2 kapszulára: C-vitamin: 80 mg (NRV 100%), máriatövis termés őrlemény: 200 mg (sylimarin: 48 mg), articsóka levél kivonat: 250 (cynarin: 12,5 mg), Schisandra sinensis: 70 mg, mungó bab: 60 mg. NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó.

Info
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Nutritional Supplement
brand
Dr. Chen Patika
Weight
46.8 g/pcs