• Már rendelhet tőlünk telefonon is! • +36-1/261-1088

Rheunol cream
Rheunol cream - 70ml
4.45

Rheunol cream - 70ml

In case of muscle soreness, muscle fatigue and muscle overload after excercise

The cream contains a number of herbs such as angelica, saffron flower, nettle and common holly extracts, whose active ingredients can be used to refresh muscles, limbs, massage the knees, ankles, shoulders and waist. It can be used either for acupressure massage or as a complement to physiotherapy treatments. The extracts of angelica root and saffron flower refresh the tissues and have a beneficial effect on tissue metabolism. Nettle extract can be used for muscle regeneration. 
The cream can also be used in cases of muscle aches, muscle fatigue and muscle overload, as well as after sports. Camphor and clove oil cause a mild localised blood distention, thus improving the metabolism of the skin tissue. Menthol provides a cooling, soothing sensation on the skin surface.

Directions for use: Apply a thin layer of the cream to the problem area.
For external use only.

Kiszerelési egység
70 ml
Sku
B028
RECOMMENDATION
To refresh the muscles around the waist, shoulders, ankles and knees
Main ingredients
Glycerin, Menthol, Camphor
In stock
4.45
Bonus point : 0.22 €
Details

Sportolás után, izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén

A krém számos gyógynövényt tartalmaz, mint az angyalgyökér, sáfrány virág, a csalán és a közönséges magyal kivonatok, melyek hatóanyagai az izmok, a végtagok frissítésére, a térd, a boka, a váll, és a derék környékének masszírozására használható. Alkalmazható akár akupresszúrás masszázshoz, vagy fizikoterápiás kezelések kiegészítőjeként. Az angyalgyökér és a sáfrány virág kivonatok frissítik a szöveteket, jó hatással vannak a szövetek anyagcseréjére. A csalán kivonat használható az izmok regenerálásához. 
A krém alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén is, valamint sportolás után. A kámfor és a szegfűszeg olaj enyhe helyi vérbőséget okoz, ezáltal javul a bőrszövet anyagcseréje. A mentol hűsítő, nyugtató érzetet kelt a bőrfelületen.

Felhasználási javaslat: Vékony rétegben vigye fel a krémet a problémás területre.
Csak külsőleg!

 
Info
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Gyógyhatású krém
brand
Dr. Chen Patika
Weight
103.2 g/pcs
Additional products