Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/261-1088

Gin Ro Jel SoGel amp
Ginseng Royal Jelly Soft Gelatine Capsule
4.32

Ginseng Royal Jelly Soft Gelatine Capsule

Active agents of Panax ginseng help vitality of the body and smooth mental functioning. They support normal blood circulation which may correlate with mental activity and performance. Royal jelly is a complex and highly nutritious substance produced by bees and it is a valuable protein and amino acid source. The queen bee lives much longer than worker bees, because she is fed with royal jelly. Nowadays royal jelly is known all around the world and its use is extending in medicine, too. Royal jelly contains great amounts of protein, several kinds of amino acids, vitamins, etser, carbo-hydrates and acetylcholine.

Suggested daily dosage: 1 capsule befor meal

Kiszerelési egység
10 × 10 ml
Sku
E003
RECOMMENDATION
for mental and physical freshness
Main ingredients
panax ginseng, royal jelly
In stock
4.32
Bonus point : 0.22 €
Details

Ginseng Royal Jelly ampulla

étrend-kiegészítő ivóampulla

Kiszerelés: 10 ml x 10 db

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): Panax ginseng, méhpempő

 

A szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért

A Panax ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, jól alkalmazható fáradtság és stressz esetén. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással, az agyi folyamatok zökkenőmentes működésével. (Védjegy lajstromszám: 164 258)

 

Adagolás (felhasználás): naponta 1 ivóampulla éhgyomorra

Összetevők: méz, víz, méhpempő, Panax Ginseng-gyökér kivonat, benzoesav, szorbinsav (tartósítószerek).

Hatóanyagok napi 1 ampullára: ginsenozid: 4 mg

 

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Tartós alkalmazása esetén 1-2 hónaponként néhány napos szünet tartása javasolt. Terhes- és szoptatós anyáknak, vagy az összetevőkkel szembeni érzékenység esetén nem ajánlott.

Info
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen, drops, extracts
brand
Dr. Chen Patika
Weight
356.4 g/pcs