Pollen Ginseng Royal Jelly ampoules

Poln Gin Rl Jel amp

Pollen Ginseng Royal Jelly ampoules

In stock 
4.03
Bonus point : 0.20 €

One cornerstone of the Eastern medicine, ginseng and royal jelly which is rich in vitamins are combined in this product.
Far eastern traditional medicine mentions ginseng, „the root of life” at a noble place which assists the preservation of the physical and mental condition, as well as the support of the immune system (according to the EFSA statements of the European Authorities). The vitamin content of royal jelly is outstanding, it contains natural vitamin B1, B2, B6, C, E, pantothenic acid and folic acid. The consumption is recommended in the recovery phase after a long illness, for active sportsmen, during an exam period, but also for promotion of your health.


It is suggested to drink 1 ampoule daily on an empty stomach, diluted with at least 100 ml liquid. 

Kiszerelési egység
10 x 10 ml
Sku
E047
RECOMMENDATION
Root of the life and a natural vitamin bomb together

Pollen Ginseng Royal Jelly ivóampulla

Virágport, méhpempőt és Panax ginseng kivonatot tartalmazó méz alapú ivóampulla

étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 10 ml x 10 db ivóampulla

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): Panax ginseng, méhpempő, virágpor

 

Két fő összetevője a Panax ginseng; és a vitaminokban gazdag méhpempő. A távol-keleti népgyógyászat előkelő helyen említi a ginsenget, mint az „élet gyökerét”, mely segíti a szellemi és fizikai frissesség megőrzését, a szervezet védekező képességének támogatását.

A Panax ginseng hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a szellemi és fizikai frissességhez. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást.

 

Adagolás (felhasználás): naponta 1 ivóampulla lehetőleg éhgyomorra 

Összetevők: méz, víz, virágpor, méhpempő, Panax ginseng gyökér vizes kivonata, benzoesav, szorbinsav (tartósítószerek). 

Hatóanyagok a napi adagra: ginsenozid: 4 mg / ivóampulla

 

Fogyasztása cukorbetegeknek, asztmásoknak, mézre, virágporra érzékenyeknek, gyermekeknek, várandós és szoptató kismamáknak nem ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

 

Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Cseppek, kivonatok
Weight
325.2 g/pcs

Be the first to review this product!