Sea algae capsules (Spirulina) - 60pcs

Alga kapszula

Sea algae capsules (Spirulina) - 60pcs

In stock 
3.72
Bonus point : 0.19 €

Sea is a great source of useful and important trace elements. Useful substances cumulate in sea algae therefore we can consider algae as multivitamin of the sea. Algae contains a great amount of iodine which is very important for the development and functioning of the thyroid gland, the production of thyroid hormones and energy generating processes. By its protein-, vitamin- and amino-acid content it contributes to satisfying our everyday nutrition needs. Consuming sea algae capsules regularly is extremely useful as for Hungary does not have a seaside and unfortunately Hungarian people rarely eat seafood.

Suggested daily dosage: 2 × 3 capsules

Kiszerelési egység
250 mg x 60 db
Sku
K006
RECOMMENDATION
Spirulina – the gift of the sea

Alga kapszula

étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 250 mg x 60 db

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): Spirulina alga kivonat

 

A tenger az emberi szervezet számára hasznos és fontos nyomelemek tárháza. A hasznos anyagok az algákban is felhalmozódnak, így tekinthetjük akár a TENGER MULTIVITAMINJÁNAK is. Rendszeres fogyasztása különösen a tengerrel nem rendelkező országokban, így Magyarországon hasznos, hiszen hazánkban sajnos csak ritkán kerül tengeri eredetű étel az asztalokra.

 

Adagolás (felhasználás): naponta 2 × 3 kapszula

Összetevők: Spirulina alga kivonat, zselatin

Aktív anyagok a napi adagra: Spirulina laga kivonat: 1500 mg

 

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Táplálékkiegészítő
Weight
69.6 g/pcs

Be the first to review this product!