• Már rendelhet tőlünk telefonon is! • +36-1/261-1088

Lung meridian capsule
Lung Meridian capsule - 30pcs
4.64

Lung Meridian capsule - 30pcs

 

Echinacea purpurea ( purple coneflower) helps to function the body's natural defense system, maintaing the health of the upper respiratory tracts . 

Arctium lappa ( burdock) protects the resistence of the body, contributes to the health of the upper respiratory system. 

Ginger helps to maintain the health of the respiratory system. 

Taraxacum officinale ( dandelion) and wild garlic, as an antioxidant support our cells, thereby it protects our body against harmful effects. 

Illicum verum soothes throat, peppermint has a favorbale effect on the immunesystem. Garlic contributes to maintain the health of respiratory system. 

 

Human being is also the part of the nature, therefore we must to follow the principle, such as accumulating vitality. According to TCM in this period of time, yang energy is pulled back into the body, for this  in order to maintain our health we need to provide enough heat and life-giving energy for our body. Early sleep raises the level of yang energy, and has a main role to keep the body warm.  

 

According to TCM, hay fever is the consequence of warm windy effects, which attacks lung, so doctor helps to free lung's qi from warm windy effects, basically with the help of acupuncture.  Another important aspect for general strenghtening of immune system,  to make it easier for the body to fight against allergens. Consuming ginger tea frequently, which stimulates the meridians of the upper respiratory tracts, activating protection; inhalation of tea,which includes echinacea, ginger-, aloe vera és grape seed extract or applying calcium, which is applied in western medication too. 

 

 

 

 

 

 

Kiszerelési egység
410 mg x 30 pcs
Sku
K128
RECOMMENDATION
To protect respiratory system and upper respiratory tract with herbs
Main ingredients
Echinacea purpurea extract, grapefruit seed and peel extract, ginger extract
In stock
4.64
Bonus point : 0.23 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Tüdő Meridian kapszula

étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 410 mg x 30 db

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): bíbor kasvirág, gyömbér, nagy bojtorján

 

A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségének megőrzését. A nagy bojtorján támogatva a szervezet ellenálló képességét hozzájárul a felső légúti rendszer egészségéhez. A gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét. A gyermekláncfű és a medvehagyma antioxidánsként támogatja sejtjeinket, ezzel szervezetünket a káros hatásokkal szemben. A csillagánizs kedvezően nyugtatja a torkot, a borsmenta támogatólag hat az immunrendszerre. A fokhagyma hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához.

 

Az ember is a természet része, ezért nekünk is követnünk kell télen és nyirkos időben az életerő-felhalmozás elvét. A TCM szerint ebben az időszakban a yang energia visszahúzódik a testbe, ezért egészségünk megőrzése érdekében elegendő mennyiségű „hőt” és éltető energiát kell biztosítanunk szervezetünk számára. A korai fekvés emeli a yang energia szintjét az emberi testben, ami fontos szerepet játszik a test melegen tartásában.

A TCM szerint a szénanátha többnyire a tüdőt megtámadó meleg szeles körülmények következménye, ezért az orvos a tüdő qi-jét igyekszik felszabadítani a meleg szeles befolyás alól, általában akupunktúrás kezeléssel. A másik fontos szempont az immunrendszer általános felerősítése, hogy a szervezet könnyebben felvegye a harcot az allergénekkel szemben. Ennek eszközei például a gyömbértea gyakori fogyasztása, amely stimulálja a felső légutak és a tüdő meridiánjait, aktivizálva a védekezést; az echinacea, gyömbér-, aloe vera és a szőlőmag-kivonatot tartalmazó teával való inhalálás vagy kalcium alkalmazása, mely a nyugati orvoslásban is alkalmazott módszer.

 

Adagolás (felhasználás): naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

 

Összetevők: bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) kivonat, grapefruit mag és héj kivonat, gyömbér kivonat, medvehagyma kivonat, csillagánizs kivonat, nagy bojtorján kivonat, gyermekláncfű kivonat, borsmenta kivonat, fokhagyma kivonat zselatin kapszulába töltve.

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: polifenol: 56 mg.

 

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A készítmény fogyasztása kisgyermekeknek nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!

 

Info
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Táplálékkiegészítő
brand
Dr. Chen Patika
Weight
46.8 g/pcs