The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Virgin Forte capsule - 40 pcs

Virgin Forte capsule

Virgin Forte capsule - 40 pcs

In stock 
3.90
Bonus point : 0.19 €

Virgin Forte capsule, based on the composition of Virgin Tea capsule, contain a higher concentration of the active ingredients of the formula. They are especially recommended for those who are already accustomed to the consumption of  and Virgin tea capsule, and want a stronger effect. In this way the polyphenols in Szűztea Forte contribute in a more powerful way to the efficiency of the slimming diet. Always keep in mind that successful weight loss is a gradual process: the preservation of your health is a life-long task.

Kiszerelési egység
495 mg x 40 db
Sku
K147

Szűztea Forte kapszula

 

Kiszerelés: 495 mg x 40 db

 

étrend-kiegészítő

 

Jellemzők (fő hatóanyagok)

polifenolok (zöldtea, aloe vera), kapszaicin (chili), szennalevél

 

Chili és papaya-kivonattal

 

A szűztea hatóanyaga, az EGCG segíti a testsúly kontrollt, antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez. A chili paprikából nyert kapszaicin segíti a zsírok és szénhidrátok oxidációját, ezzel támogatva a fogyókúra eredményességét. A papaya ismerten segít a testzsír csökkentésben. A szenna természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát.

A Szűztea és Szűztea kapszula összetételén alapuló Szűztea Forte és Szűztea Forte kapszula nagyobb koncentrációban tartalmazza a formula hatóanyagait. Különösen ajánlott azoknak, akik már hozzászoktak a Szűztea és Szűztea kapszula fogyasztásához, és erőteljesebb hatásra vágynak. Tartsa mindig szem előtt, hogy a sikeres fogyókúra fokozatos folyamat: egészségének megőrzése élethossziglani feladat!

A Szűztea termékek alkalmazásának javaslatai:

Filteres és kapszulás kiszerelésben egyaránt kapható. Alkalmazhatjuk őket külön-külön vagy akár együtt is, egymást kiegészítve.

• Kora reggel, az ébredést követően a hagyományos kínai orvoslás (TCM) szemlélete szerint fontos a tüdő és a belek tisztítása és működésének elősegítése. Forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet, és hagyja állni 15-20 percig.

• Este különösen fontos, hogy a máj megfelelően tudjon pihenni. Forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet és citromlevet, ami jótékony hatást fejt ki a máj-meridiánra, majd fedje le a főzetet és hagyja állni 15-20 percig.

 

Adagolás (felhasználás)

naponta 2 x 1 kapszula (este és reggel) vagy este 2 kapszula bevétele javasolt bőséges folyadékkal lenyelve

 

Összetevők

polifenolok, szennalevél-kivonat, papaya-kivonat, kapszaicin (chiliből), zselatin kapszulába töltve.

 

Aktív anyagok a napi adagra

naponta 2 kapszulára: EGCG: 255 mg, kapszaicin (chiliből): 30 mg, papain: 20 mg, szennozid: 9 mg.

 

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó. Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

 

Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Táplálékkiegészítő
Weight
49.2 g/pcs

Be the first to review this product!