Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/261-1088

Pomegranate Forte kapsule
Pomegranate Forte kapsule - 60pcs
6.56

Pomegranate Forte kapsule - 60pcs

For the health of the vessel system with rose root and sage

 

Pomegranate owes to its ruby color for its rich flavonoid content. Its extract contains valuable polyphenols in high concentration, which is easy for the body to use. 

 

Rose root is a Tibetean herb, is regularly consumed and served by those who living in high places, it contributes to the normal functioning of circulatory system, to good mental and physical health, and as an antioxidant, it protects cells against harmful oxidative processes too. 

 

Red-rooted sage contributes to maintain healthy vascular system, and promotes helathy blood pressure. 

 

 

 

Kiszerelési egység
470 mg x 60 db
Sku
K160
RECOMMENDATION
For the health of vascular system
Main ingredients
pomegranate fruit standardised extract, polyphenols, rose root standardised extract, red-root sage root extract
In stock
6.56
Bonus point : 0.33 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details

 

Gránátalma Forte kapszula

Az érrendszer egészségéért rózsagyökérrel és zsályával - étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 470 mg x 60 db

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): gránátalma, rózsagyökér, vörösgyökerű zsálya

 

A gránátalma gazdag flavonoid tartalmának köszönheti élénk rubinvörös színét. Kivonata nagy koncentrációban és a szervezet számára könnyen hasznosítható formában tartalmazza az értékes polifenolokat.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, a magaslati helyeken élők rendszeresen fogyasztják, s vendégeiket is kínálják, ugyanis hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.

A vörösgyökerű zsálya hozzájárul az egészséges érrendszer fenntartásához és elősegíti az egészséges állapotnak megfelelő vérnyomás kialakulását.

Adagolás (felhasználás): naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve éhgyomorra, lefekvés előtt.

Összetevők: gránátalma gyümölcs standardizált kivonata, rózsagyökér standardizált kivonata, zselatin, vörösgyökerű zsálya gyökér kivonat.

Aktív anyagok napi 1 kapszulára: gránátalma gyümölcs standardizált kivonata: 180 mg, ami megfelel 5400 mg gyümölcs őrleménynek, polifenolok: 72 mg, rózsagyökér standardizált kivonata: 100 mg, vörösgyökerű zsálya gyökér kivonat: 90 mg.

 

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekeknek, várandós és szoptató kismamáknak nem ajánlott!

Info
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Táplálékkiegészítő
brand
Dr. Chen Patika
Weight
68.4 g/pcs