Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/261-1088

NAC 6 acetylcysteine complex
NAC 6 acetylcysteine complex
8.70

NAC 6 acetylcysteine complex

To support the respiratory system

With 6 active ingredients: NAC + Herbs

food supplement capsules

N-acetylcysteine ​​(NAC) is a stable form of the amino acid cysteine ​​that is one of the building blocks of proteins. NAC breaks down the bonds between proteins in the viscous secretions in the airways, helping them to be cleared.

Icelandic lichen has a calming effect on throat irritation, promotes easy breathing and healthy functioning of the immune system.

Forest mallow helps maintain respiratory health, has a calming effect on the throat, pharynx and vocal cords. It helps to liberate the airways.

Echinacea supports the health of the upper respiratory tract, has a calming effect on the throat, pharynx and vocal cords, and contributes to the normal functioning of the natural defense system.

Licorice soothes the upper respiratory tract.

Rose root is a Tibetan herb that contributes to the normal functioning of the circulatory system, supplying cells with oxygen and nutrients, and maintaining proper mental and physical fitness.

Kiszerelési egység
60 pcs × 401 mg
Sku
K255
RECOMMENDATION
To support the respiratory system
Main ingredients
N-acetylcysteine
In stock
8.70
Bonus point : 0.44 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details

NAC 6 acetilcisztein Komplex kapszula

A légúti rendszer támogatásához

6-féle aktív összetevővel: NAC + Gyógynövények

étrend-kiegészítő kapszula

 

60 db

Nettó tömeg: 24,1 g

 

Összetevők: zselatin, N-acetilcisztein (NAC), izlandi zuzmókivonat, erdei mályvakivonat, echinacea-kivonat, édesgyökér-kivonat, rózsagyökér-kivonat, csomósodást gátló (zsírsavak magnézium sói), színezék (brilliánskék, vas-oxid, amarant).

Aktív anyagok a napi adagban (2 kapszula): N-acetilcisztein (NAC): 100 mg, izlandi zuzmókivonat: 100 mg, erdei mályvakivonat: 100 mg, echinacea-kivonat: 100 mg, édesgyökér-kivonat: 100 mg, rózsagyökér-kivonat: 100 mg.

Adagolás: naponta 2x1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Forgalmazza: Oriental Herbs Kft., 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.

OGYÉI notifikációs szám: 28529/2022

 

Az N-acetilcisztein (NAC) a cisztein aminosav stabil formája, ami a fehérjék egyik építőköve.

Az izlandi zuzmó nyugtató hatású a torok irritációja esetén, támogatja a könnyű légzést, az immunrendszer egészséges működését.

Az erdei mályva segíti a légúti egészség megőrzését, nyugtatólag hat a torokra, a garatra és a hangszálakra. Hozzájárul a légutak felszabadításához.

Az echinacea támogatja a felső légutak egészégét, nyugtatólag hat a torokra, a garatra és a hangszálakra, emellett hozzájárul a természetes védekezőrendszer normál működéséhez.

Az édesgyökér nyugtatja a felső légutakat.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátáshoz, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Info
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Táplálékkiegészítő
brand
Dr. Chen Patika
Weight
30 g/pcs