Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/261-1088

Porc - Joint Easy Move tablet
Porc - Joint Easy Move tablet
10.78

Porc - Joint Easy Move tablet

With natural hyaluronic acid and useful ingredients for the joints

Easy Movement, Flexible Joints - Glucosamine, Hyaluronic Acid, Collagen, Mucopolysaccharide, Devil's claw Extract and Manganese food supplement tablets

It is a complex product with a high active ingredient content (900 mg glucosamine sulphate per tablet) and other useful active ingredients. Natural hyaluronic acid is a substance with high water-binding capacity found in the human body, joints, skin, muscles and eyes. Glucosamine sulfate is a structural component of cartilage, a component of the intercellular mass of cartilage tissue. The devil's claw herbal extract helps maintain the mobility and health of the joints. A II. type of collagen is a structural protein, a component of cartilage. Natural mucopolysaccharides are involved in physiological processes in the tendons. Manganese contributes to the maintenance of normal bone and connective tissue formation.

Kiszerelési egység
1800 mg x 60 pcs
Sku
K256
RECOMMENDATION
To support easy move and flexible joints
Main ingredients
Glucosamine, hyaluronic acid, collagen, mucopolysaccharide, devil's extract, manganese
In stock
10.78
Bonus point : 0.54 €
Details

Porc - Joint Easy Move filmtabletta

Természetes hialuronsavval és az ízületek számára hasznos összetevőkkel

Könnyed mozgás, rugalmas ízületek – Glükózamin, hialuronsav, kollagén, mukopoliszacharid, ördögcsáklya-kivonat és mangán tartalmú étrend-kiegészítő tabletta

 

Összetevők: glükózamin-szulfát (gomba eredetű), mukopoliszacharid, ördögcsáklya-kivonat, természetes hialuronsav, kollagén (II. típusú), mangán-citrát, csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói), sűrítőanyagok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz), természetes színezékek (vas-oxidok).

Adagolás: naponta 1 tabletta, ügyelve a bőséges folyadékbevitelre.

Aktív összetevők napi 1 tablettában: glükózamin-szulfát (900 mg), mukopoliszacharid (130 mg), ördögcsáklya-kivonat (120 mg), természetes hialuronsav (50 mg), kollagén (50 mg), mangán (2mg / NRV 100%). NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.  Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Forgalmazza: Oriental Herbs Kft., 1106 Budapest, Keresztúri út 176-178.

OGYÉI notifikációs szám: 28846/2022

 

Magas hatóanyagtartalmú (tablettánként 900 mg glükózamin-szulfát), és további hasznos hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény. A természetes hialuronsav az emberi szervezetben, az ízületekben, a bőrben, az izmokban és a szemben is megtalálható, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező anyag. A glükózamin-szulfát a porc szerkezeti felépítője, a porcszövet sejtközötti állományának összetevője. Az ördögcsáklya gyógynövény-kivonat segít fenntartani az ízületek mozgékonyságát, egészségét. A II. típusú kollagén strukturális fehérje, a porcok egyik alkotóeleme. A természetes mukopoliszacharidok az inakban lezajló fiziológiai folyamatokban vesznek részt. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, és a kötőszövet-képződéshez.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

1800 mg x 60 db filmtabletta                      Nettó tömeg: 108 g

Info
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Izületvédő készítmény
brand
Dr. Chen Patika
Weight
120 g/pcs