Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/261-1088

Ginseng and green tea
Ginseng and green tea
2.57

Ginseng and green tea

This mixture of ginseng root and green tea contains revitalising substances that are important to our body, and has been used in China for centuries. Ginseng supports normal blood circulation, which can correlate with mental performance and activity, it also energizes us so we can cope with challanges. It strengthens and vivifies the elderly body. It supports the immune system and may be an excellent remedy against weariness and fatigue. Green tea is an exquisite anti-oxidant and supports our body in the protection against harmful free radicals.

Suggested daily dosage: 1-2 cups


 

Kiszerelési egység
3 g x 20 filter
Sku
T009
RECOMMENDATION
For mental freshness
Main ingredients
green tea, ginseng root
In stock
2.57
Bonus point : 0.13 €
We recommend the following product(s) as accessories
Details

GINSENG ZÖLD TEA

filterezett teakeverék aromazáró tasakban

Természetes támogatás a mindennapokban az immunrendszer és a keringési rendszer egészségéért, a szellemi és fizikai aktivitásért

(3 g x 20 filter)

Összetevők: zöldtea, ginseng gyökér.

 

Felhasználási javaslat: 1 filtert egy csészényi (3-4 dl) forró vízzel leönteni, lefedve állni hagyni kb. 15-20 percig.

Adagolás: Naponta kétszer 1 filterből készítsünk főzetet, melyet kortyonként, lassan fogyasszunk el, kiélvezve a teázás élményét, ahogy átjár a belső melegség.

 

Hagyományos kínai teakeverék zöldteával és ginseng gyökérrel. A zöldtea antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az immunrendszer támogatásához. Segít fenntartani a szív és a keringési rendszer egészségét, valamint elősegíti a koncentrációt. A ginseng támogatja a szellemi és fizikai aktivitást. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást.

 

Info
Arukereso.hu Export Kategória
Dr. Chen Gyógytea
brand
Dr. Chen Patika
Weight
114 g/pcs