TCM - Légútvédő aromaterápiás párnácska

TCM - Légútvédő aromaterápiás párnácska
TCM - Légútvédő aromaterápiás párnácska
Raktáron 
2 043 Ft
A vásárlás után járó pontok: 102 Ft

A Hagyományos Kínai Orvoslás több ezeréves tudása alapján összeállítva

 

Gyógynövények: Agastache (Herba Agastachis), Atractylodes-gyöktörzs (Rhizoma Atractylodis), Eukalyptus, Angelica dahurica gyökere, Sédkender (Herba Eupatorii).

 

Leírás:

A légútvédő párnácska egy kb. 9 cm magas és 8 cm hosszú, eredeti kínai motívumokkal díszített, bársonyfényű kis zsák. Anyaga ideális arra, hogy a benne található gyógynövények illóolajai a megfelelő mennyiségben párologva keveredjenek a helyiség levegőjével, így azok a belégzés során a meridiánokon keresztül fejtik ki hatásukat. A párnában lévő gyógynövények ilyen módú alkalmazását a Hagyományos Kínai Orvoslás a legutak egészségének megőrzéséhez, prevenciós céllal ajánlja. A keverék használata aromaterápiás hatású, frissíti a légutakat és a helyiség levegőjét.

 

Használata: Célszerű a mellkas környékén elhelyezni a ruhánkon, felsőruházat felső zsebében tárolva, otthonunkban elhelyezve, különösen a párna mellett, az ágy fejtámlájához rögzítve, továbbá autóban és irodában is célszerű annak használata. Naponta kétszer (délelőtt 10-szer, délután 10-szer) lassan lélegezzen bele mélyen az aromaterápiás párnácskába.

Kiszerelési egység
1db / csomag
Cikkszám
B038
Szín: