• Már rendelhet tőlünk telefonon is! • +36-1/261-1088

Blog

A kollagén, a testünkben legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, döntő szerepet játszik a különböző szövetek szerkezetének és integritásának fenntartásában.

A magnézium az egyik legfontosabb ásványi anyag az emberi test számára, amely számos biokémiai folyamatban részt vesz, és elengedhetetlen a szervezet optimális működéséhez.

A C-vitamin első, 1932-es izolálása Szent-Györgyi Albert nevéhez fűződik, aki öt évvel később Nobel-díjat kapott a felfedezéséért. Így nem meglepő, ha hazánkban bármikor is szóba kerül a vitaminpótlás, a legtöbb embernek azonnal a C-vitamin jut az eszébe.

Egyszerre csípős, kesernyés és fűszeres, aromája nem igazán hasonlítható semmilyen másik növényéhez sem. A gyömbért sokan nevezik csodafűszernek, ami egyszerre ízesíti a sós és édes ételeinket, italainkat, nem mellékesen pedig az egészségünknek is jót tesz.

Új étrend-kiegészítő termékeink a testsúlycsökkentés, a méregtelenítés, valamint a szabad mozgás támogatására lettek megalkotva.

A cink szervezetünk számára igen fontos nyomelem, mely jelentős szerepet tölt be az immunrendszer működésében.  Naponta kis mennyiség is elegendő ahhoz, hogy az általános egészségi állapotunkat megőrizhessük, mégis sok ember szenved a cinkhiány okozta tünetektől, betegségektől.

A D-vitamin nem csupán a csontok és a fogak egészségének megőrzésében játszik szerepet, sőt, még az immunrendszer támogatásán is túlmutat a hatása. A D-vitamin ugyan nem esszenciális, mégis rendkívül fontos a szervezet optimális működéséhez.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) évezredes hagyományában nagy szerepet tölt be a teafogyasztás. Nem mindenkinek van ideje vagy lehetősége egy-egy gyógytea elkészítésére, azonban az instant gyógynövényes teák egyszerűen és gyorsan fogyaszthatóak.

Az ősz nem csupán a nátha szezonja, bizony a női húgyúti fertőzések előfordulása is az év ezen szakaszában a leggyakoribb. A kellemetlen tünetek azonban egyszerűen megelőzhetőek.

A női szervezet húgyúti rendszere sokkal fogékonyabb a különböző fertőzésekkel szemben, mint a férfiaké. Ennek oka egyszerűen az anatómiában keresendő. A lengébben öltözködő és a higiéniás szabályokat könnyedebben kezelő fiatalok épp úgy ki vannak téve a felfázás kockázatának, mint az idősebbek, akiknél a nyálkahártya már sérülékenyebb, és a korral vagy valamilyen betegséggel együtt járó hormonváltozások csökkenthetik a húgyúti védekezőképességet.