• Már rendelhet tőlünk telefonon is! • +36-1/261-1088

Blog

Újdonságok

2022.11.02 15:01
Újdonságok

Új étrend-kiegészítő termékeink a testsúlycsökkentés, a méregtelenítés, valamint a szabad mozgás támogatására lettek megalkotva.

TESTSÚLYCSÖKKENTÉS TERMÉSZETESEN

DIET SLIM MÁJ+ kapszula - 80 db

A testtömeg-csökkentés mellet, a zsíranyagcsere támogatása is célunk volt, mivel tudjuk, hogy a sikeres fogyás során az egészségmegőrzés és az optimális májműködés fenntartása rendkívül fontos. Összetevői közül a máriatövis-kivonat a máj és az epe egészségének megőrzéséhez járul hozzá, a Garcinia cambogia kivonat a testsúly szabályozásában segít, mivel csökkenti az étrendből felszívódó zsír mennyiségét.

ZÉRO FAT kapszula - 60 db

Csupán napi két kapszula, természetes hatóanyagokkal a testsúly-csökkentés támogatásához. A guarana és az indiai csalán a zsíranyagcsere, a kapszaicin az energiafelhasználás, a barnaalga pedig az emésztés szempontjából nyújt segítséget a súlycsökkentésben.

A MÉREGTELENÍTÉS TÁMOGATÁSA

Máj & Epe Máriatövis Kolin kapszula - 60 db

Az egészségmegőrzés egyik alapköve a méregtelenítő szervek optimális működésének biztosítása. A máj és az epe egészséges működésének támogatásában segítenek új készítményünk hatóanyagai: a máriatövis támogatja a máj és az epe egészségét - hozzájárul a májszövetek és májsejtek normál regenerációjához -, a kolin makrotápanyag pedig a normál májműködés fenntartásában nyújt segítséget.

AZ ÍZÜLETEK ÉS A PORCOK EGÉSZSÉGE

Arthro Herbal - Ízület Gond nélkül kapszula - 60 db

A porcok és ízületek egészségének megőrzésével hozzájárulhatunk a szabad és fájdalommentes mozgáshoz. Új étrend-kiegészítőnk kifejezetten olyan összetevőket tartalmaz, melyek segítséget nyújthatnak az ízületek mozgékonyságának megőrzésében, valamint a porcok egészségének megőrzésében; az ördökcsáklya-kivonat támogatja az ízületek rugalmasságát, a II. típusú kollagén a porcok alkotójaként segíti az optimális működésüket.