• Már rendelhet tőlünk telefonon is! • +36-1/261-1088

Masszázsfotel SL-A18Q
Masszázsfotel SL-A18Q
908 050 Ft

Masszázsfotel SL-A18Q

A masszázs hatásai a szervezetre
A masszázs az ősi, terápiás formák egyike. Egyrészt közvetlen befolyással van az érintett sejtekre és szövetekre, másrészt az akupunktúra és az akupresszúra alapelvei szerint a távolabbi szervekre is hatást gyakorol. Masszázs hatására oldódik az izmok feszültsége, fokozódik a nyirok-, valamint a vérkeringés, ezáltal az anyagcsere. Hatással van a paraszimpatikus idegrendszerre, támogatja a szervezet stresszel szembeni védekezését. A kezelés alatt ellazulnak a feszültség alatt lévő izmok, oldódik az idegrendszeri feszültség, a test ritmusa lelassul, a légzés szabályossá, nyugodtabbá válik, növekszik az izmok rugalmassága, teljesítőképessége. A masszázs nagyban hozzájárul a jó közérzet megteremtéséhez.

• Luxus kivitelezésű, kellemes megjelenésű készülék, kényelmes teljes körű - alsó- és felsőtestre egyaránt kiterjedő - masszírozást biztosít akár otthoni környezetben is. 
• Halk, négygörgős masszázs mechanizmussal tervezett készülék, mely segítségével ülő és fekvő masszázs egyaránt végezhető a háttámla és a lábtartó pozíciójának kényelmes beállításával. A pozíció kezelés közben akár egyetlen gombnyomással bármikor könnyedén megváltoztatható. 
• A masszírozó görgők a hát teljes felületén fel és lefele irányuló mozgást végeznek, 6 féle masszírozási technikát alkalmazva végig masszírozva a nyakat, a hátat és a derekat. 
• A lábtartó és a kar mandzsetták segítségével a befogadott területeken légnyomásos masszírozás érhető el. 
• A kezelés vibrációs masszázs funkcióval egyaránt gazdagítható. 
• A sokféle beállítási lehetőség mind nagyobb kényelmet szolgálnak a teljes ellazulás és pihenés érdekében. 
• Az egyéni igények figyelembe vételével választhatunk a programokon belül többféle masszírozási sebesség és intenzitás között. 
• A berendezés beállításai és a kezelések szakaszai a nagyméretű LCD kijelzőn követhetőek nyomon. 
• A kezelő panel gombjai funkciók szerint vannak csoportosítva a jobb áttekinthetőség érdekében. Használható a karfán elhelyezett paneltartóban, mely több irányba mozgatható, de akár ki is vehető a tartójából a teljes mobilitást biztosítva. 
• Választhatunk automatikus masszírozási programok közül, valamint lehetőség van kézi vezérlésre is. 
• A kezelés megkezdése előtt a készülék átpásztázza a felsőtest és a váll pontjait, hogy a masszázsgörgők pozícióját az egyéni testalkat figyelembe vételével állítsa be. 
• A készülék kiegészül egy JADE köves melegítő eszközzel, mely segítségével igazán egyedivé tehetjük a kezelést egészségünk érdekében. 
• A masszázs fotelba épített MP3 lejátszó segítségével a masszázst zene hallgatásával tehetjük kellemesebbé, sőt lehetőség van a zene és a masszázs összehangolására is. Ezen funkció kiválasztása esetén a masszázs a zene üteméhez, ritmusához igazodik. A fotel mozgatása a hátsó talprészre szerelt gurítókerekek segítségével könnyedén megoldható.

A berendezést JADE köves melegítő eszközzel látták el, ami 5 hélium-neon égőn keresztül infravörös fényt bocsát ki. A jade kő egy féldrágakő, melyet a keleti gyógyászatban évszázadok óta használnak. Ázsiában igen közkedvelt, felhasználása sokrétű nagy teherbírása és gazdag színváltozatai miatt. A zöld jade kő a légértékesebb, melyből a legtöbb Kínában található, ezért is nevezik Kínát a jade hazájának. Az emberi szervezetre gyakorolt ereje abban rejlik, hogy a kő Qi (ejtsd: csí) rezgései hasonlítanak az emberi test rezgéseihez, így energiája könnyedén bejut a sejtekbe. A készülék által közölt hő felerősíti a jade kő hatását, így megnyitja a meridiánokat, segíti a Qi (életenergia) áramlását, kedvező energiával tölti fel a testet.
Tudományos kutatások szerint az emberi szervezet számára legkedvezőbb elektromágneses sugárzás a 4 és 18 mikron közötti tartomány, ami az infravörös sugarak tartományába esik. A napsugarak mellett néhány ásvány, valamint az emberi szervezet is képes infravörös sugarak kibocsátására (8-12 mikron). Infravörös sugárzás hatására minden anyagban rezgés keletkezik. A 4-18 mikron közötti infrasugarak mélyen a testbe hatolnak, belülről kifelé melegítve fel azt. Ennek hatására kitágulnak az erek, fokozódik a vérkeringés, javul a sejtek közötti anyagcsere, beindulnak a méregtelenítő folyamatok, fokozódik a szervezet ellenálló képessége.
A fény és a hő nélkülözhetetlen elemek az élettani folyamatokban, a készülék kifejlesztése e két elem fontosságán alapult.


 

Kiszerelési egység
1 db
Cikkszám
G028
Raktáron
908 050 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 403 Ft
Adatok
brand
Dr. Chen Patika
Tömeg
129,6 kg/db