Multi-Max vitamin + Q10 + Szelén tabletta - 40db

 MultiMax vitaminQ10Szeléntabletta
Multi-Max vitamin + Q10 + Szelén tabletta - 40db
Raktáron 
3 794 Ft
A vásárlás után járó pontok: 190 Ft

Q10 koenzim és jelentős mennyiségű természetes élesztőből származó szelén kombinálásával, összesen 31 aktív hatóanyag felhasználásával készült komplex multivitamin, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet mindennapi vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletének biztosításához.


A szervezet Q10 koenzim tartalma és termelő képessége fiatal korban még megfelelő szinten segíti a sejtek energiatermelését, az idő múlásával azonban ez lecsökken és pótolni kell. Ezt a pótlást biztosítja tablettánként 20 mg mennyiségben a Multi-Max Q10 koenzim tartalma. Emellett még további értékes flavonoid hatóanyagok is találhatók a termékben, úgymint béta-karotin, rutin, likopin, lutein. A szelén antioxidánsként fontos szerepet játszik a szabad gyökök hatástalanításában, segíti az immunrendszer egészséges működését és a pajzsmirigy normál működését.


A hiányállapotok elkerülése érdekében érdemes odafigyelni a szervezet számára megfelelő, rendszeres vitamin és ásványi anyag bevitelre. Már napi egy tabletta elfogyasztásával hozzájárulhatunk a hatóságok által a felnőttek számára javasolt napi vitamin és ásványi anyag mennyiség beviteléhez.


 

Kiszerelési egység
1100 mg x 40 db
Cikkszám
K101
AJÁNLJUK
31 aktív hatóanyag támogatja immunrendszerét
Termék fő öszetevői
kalcium, magnézium, foszfor, cink, vas, bór, mangán, B1 vitamin, B5 vitamin, E vitamin